Spring naar inhoud

donateurs

....en sponsoren
Ons koor is rijk aan donateurs: familie, vrienden en ook koorleden zelf die er soms iets extra’s voor over hebben om zo veel mogelijk mensen te laten meegenieten van onze inspanningen.
Daarnaast biedt de gemeente Amstelveen jaarlijks enige financiële ondersteuning voor onze optredens.
Voor de bekostiging van de speciale jubileumactiviteiten in 2018 hebben wij tijdig bij meerdere organisaties aangeklopt en met succes!
Allereerst is er het Cultuurfonds Noord Holland dat gecharmeerd was van het feit dat wij een Noord Hollandse componist hebben aangetrokken voor nieuw repertoire op ons jubileumprogramma.
Vervolgens bleek de Rabobank Amstel en Vecht bereid ons speciale jubileumprogramma in Amstelveen te willen ondersteunen en kwam ook de gemeente Amstelveen met een aparte projectsubsidie af.
Daarnaast zijn in Amstelveen diverse vrijgevige instanties gehuisvest. Zodoende kunnen wij ons gelukkig prijzen met bijdragen van de Stichting Theo Janssen MOC, de Stichting Stinak en het Marie Schipperfonds.
Dat alles speciaal voor de extra kosten van ons jubileumprogramma.

Wilt u ook bijdragen aan onze jubileumambitie?

Stuur een mailtje naar kwintessens@hotmail.nl of stort direct uw bijdrage op NL27RABO0123414512 t.n.v. 'Vrouwenkoor Kwintessens' Amstelveen onder vermelding van ‘donateur’ en met uw naam en adres zodat wij u kunnen bedanken.

Bij voorbaat danken wij u voor uw interesse.
Uiteraard houden wij u als donateur op de hoogte van onze activiteiten. Op onze pagina jubileum 2018 vindt u steeds het laatste nieuws.