Spring naar inhoud

geluid

Fly, Singing Bird Fly' van Edward Elgar, 'The Seal Lullaby' van Eric Whitacre, 'Misty Morning' van Carl J. Nygard Jr., 'The Silver Swan' van Orlando Gibbons in de bewerking van Louis Levelt, ' en 'La Mer' van Charles Trenet uitgevoerd op 17 november in de Paaskerk in Amstelveen.

'Mae-e' van Kentaro Sato, 'La Mer' van Gottfried Mann gearrangeerd door P. Weltens en 'Les berceaux' van Gabriel Fauré uitgevoerd op de 23ste Korendag in Monnickendam, 2 juni 2018.

'Tundra' van Ola Gjeilo, 'Cantique de Jean Racine' van Gabriel Fauré, 'The Snow' van Edward Elgar en 'Stopping by woods on a Snowy Evening' van R. Artman uitgevoerd in de Urbanuskerk in Bovenkerk op 10 december 2017 samen met het Amstelveens Symfonie Orkest.

'Ubi Caritas' van componist Ola Gjeilo en het lied 'Infant Holy Infant Lowly' in een arrangement van John Rutter voerden we uit tijdens het winterconcert op 12 december 2015 in de Titus Brandsmakerk in Amstelveen

'The First Noel', een Engels volkslied gearrangeerd door Dan Forrest dat we zongen tijdens een kerstconcert op 14 december 2014.

'Sleigh Bells', een Oekraïens volkslied in een arrangement van Earlene Rentz dat we zongen tijdens een kerstconcert op 14 december 2014.

'Sound of Silence' van Paul Simon uitgevoerd in de muziekschool van Amstelveen tijdens het stadshartfestival op 13 september 2014 (helaas ontbreken er een paar maten aan het begin).

'La Grenouille', een fabel van La Fontaine op muziek van M. Duruflé-Chevalier uitgevoerd in de muziekschool van Amstelveen tijdens het stadshartfestival op 13 september 2014 (helaas ontbreken er een paar maten aan het begin).

'Out of the deep' van John Rutter in een uitvoering op 30 maart 2014 in de Doopsgezinde kerk te Beverwijk samen met 3 andere koren.

Ave Verum van W.A. Mozart, dat we zongen in de Kruiskerk te Amstelveen samen met het KLM Mannenkoor op 15 december 2013.

Op 23 december 2012 gaven we een kerstconcert in het LucasAndreas Ziekenhuis in Amsterdam.
'Christmas Lullaby'.
'Veni Domine'

Op 19 december 2011 zongen we in het Amstelland Ziekenhuis in Amstelveen.

Klik hier voor een youtube filmpje.